Økonomi

Tips til håndbold betting

Det er sjovt at spille på håndboldkampe, men det kræver også tid og disciplin, hvis man gerne vil have succes med det. Så hvad er egentlig vigtigt at tænke over, når man placerer et spil på en håndboldkamp?

Håndbold er en meget populær sportsgren herhjemme i Danmark, og der er derfor flere og flere, der finder det underholdende at spille på håndboldkampene. Det er dog aldrig en god ide bare at skyde blindt, så der er nogle parametre, som altid bør undersøges, før man placerer sit spil. Her får du nogle tips, som du kan bruge næste gang du vil spille på en håndboldkamp.

Lav research

Hvis du gerne vil spille på håndbold, kan det være en fordel, hvis du har en generel viden og forståelse for håndbold, og følger med i kampene. Fokuser på nogle få ligaer eller hold som du finder interessante, og begynd at se kampene. Lav derefter et register med de forskellige hold, som du følger, og noter hvad du ser fra de forskellige hold.

Det kan være at du har spottet, at et hold er gode til at angribe, og at de derfor scorer mange mål. Noter her hvordan de spiller sig igennem forsvaret, og hvad de er specielt gode til, samt hvilke spillere der skiller sig ud. Noter også hvad du ser i forhold til forsvarsspillet. Er de svære at bryde ned og score mod, eller har modstanderne det nemt med at score mål mod dem? Kort sagt kan du skrive alle holdenes styrker og svagheder ned, og så tage dine noter frem næste gang du gerne vil placere et spil på håndbold. Herefter kan du sammenligne de to hold med hinanden ved at bruge dine egne noter, hvilket vil stille dig stærkere i forhold til bookmakeren i og med at du har lavet din research.

Håndboldarena

Brug statistik

Kombiner gerne dine egne noter med den statistik som du kan finde. Undersøg eksempelvis resultaterne fra tidligere indbyrdes opgør og holdenes nuværende form. Hvordan har de klaret sig på ude- og hjemmebane på det seneste, og hvor mange mål scorer de i gennemsnit per kamp samt hvor mange mål lukker de ind?

Følg med i håndboldnyhederne

Læs mange håndboldnyheder og hold dig opdateret omkring hvad der rører sig i håndboldverdenen. Undersøg om holdende kan stille med stærkeste opstilling, eller om nogle af profilerne er skadet op til kampen. Læs også generelle nyheder om kampen og ekspertforudsigelser så du har et godt grundlag, når du skal placere dit spil.

Hvordan er motivationen for holdene?

Motivation er altid vigtigt i sport, og det gør sig også gældende i håndbold. Ligger hold A til nedrykning hen mod slutningen af sæsonen, mens hold B ligger komfortabelt i midten af stillingen uden noget at spille for, kan motivationen være en faktor man skal tage med i sine overvejelser. Hold A vil sandsynligvis ofre sig mere, og det kan give dem nogle procenter i forhold til favoritværdigheden.

Skriv en kommentar

Instagram