Andet

Tips til hvordan du holder det bedste middagsselskab

Skal du holde middagsselskab for vennerne eller familien? Så er du endt på den rette side. Her vil vi nemlig give dig nogle tips til, hvordan du holder det absolut bedste af slagsen! Det er nemlig ikke helt ligetil. Der skal være styr på det hele – lige fra madlavningen til dekorationen. Læs med i denne artikel for at forberede dig bedst muligt.

Maden

Først og fremmest skal maden selvfølgelig være på plads – og dette bliver hurtigt den største udfordring for mange! Mange vil gerne tilberede det perfekte stykke kød, hvad end de er ude i and, flæskesteg, mørbrad eller noget helt andet. Dog bliver dette hurtigt et stressende element, og derfor foreslår vi dig, at du forsøger dig af med en vegetarret! Du vil unægteligt opleve, at du bliver mindre stresset.

Du kan eventuelt lave en thai karry ret, en vegetar ragu, selleri steaks med tilhørende mexicanske saucer. Der er mange muligheder – og dine gæster vil uden tvivl elske det!

Når du har fundet den rette opskrift til hovedretten, er det tid til at vurdere, om du også skal servere en dessert – og i så fald: Hvilken dessert? Er dine gæster til søde eller sure smagsoplevelser, og har du overhovedet tid til også at skulle udarbejde en dessert? Du må overveje, hvad du skal prioritere for ikke at blive for stresset. Maden er nemlig ikke det eneste, som du skal have styr på, når du skal holde et middagsselskab.

Dekorationen

Du bør nemlig også have styr på dekorationerne! Mange undervurderer dette, men der er ingen tvivl om, at dekorationerne er med til at skabe en atmosfære. Har du eksempelvis oplevet, at akustikken eller lyset var helt forkert, når du var på restaurant? Så ved du også, at dekorationerne – og endda indretningen af det pågældende sted – har stor effekt på, hvor god aftenen bliver.

Du kan hurtigt skabe en hyggelig atmosfære i spisestuen med lyskæder, hyggelige servietter og en dug på bordet. Køb eventuelt lidt bordpynt, saml blade, kogler eller lignende ude i naturen!

Drinks og snacks

Når du skal holde det ideelle middagsselskab, er det også vigtigt, at du har styr på både drinks og snacks. Hvilke snacks skal du have indkøbt? Hvis det er juletid, er du eksempelvis nødt til at lave eller indkøbe nogle julekager til kaffen efter middagen. Samtidig er det også vigtigt, at du gør dig overvejelser omkring drinks.

Hvis du ikke er yderst god til at lave drinks, kan du tage på et inspirerende cocktail kursus! Tag din veninde eller ven med – og I vil uden tvivl få en hyggelig tur ud af det. Og samtidig er du klar til at holde et middagsselskab af den bedste slags.

Skriv en kommentar

Instagram